Laihdutusblogi. Kuntoilublogi. Ruokapäiväkirja. Liikuntapäiväkirja. Yhyy olen ryhävalas-valituspalsta. Motivaatiopalsta.

Näillä mennään. Olen päälle parikymppinen nuori nainen, joka on koko ikänsä ollut enemmän tai vähemmän pullukka. Ei koskaan kouluaikoinaan läskiksi haukuttu, ennemminkin pienestä pyöreydestä söpöyskehuja saanut tyttö. Viime vuosina söpö pyöreys on kehittynyt lähemmäs michelinukkomaista ulkomuotoa, jota vastaan on käyty sotaa jo useampi vuosi. Laihduttamiseni on aina ollut kausittaista, ja loppunut kehityksen puutteeseen sekä laiskuudesta kumpuavaan "mä oon ihan hyvöänäin"-uskotteluun. En ole siis koskaan onnistunut laihtumaan, vaikka kuntosali on parhaimpina aikoina ollut käytössä neljä kertaa viikossa.

Etelänmatka häämöttää marraskuun alussa, ja tahdon vetää päälleni bikinit rannalle. Ja tahdon vetää ne bikinit sellaiden kropan päälle, minkä kanssa kehtaa näyttäytyä. En tavoittele sen enempää fitness- kuin vaatemallivartaloakaan, tavoittelen takaisin sitä söpöä, kivaa naisellista pyöreyttä, joka täyttää bikinit kauniilla muodoilla.

Töitä riittää, mutta mahdotonta ei ole. Pitäisi saada pois turvotus, vähän rasvaa lihasten päältä, sekä etenkin vatsalihakset timmimpään kuntoon. Näillä eväillä kadotettaisiin vyötäröltä jo monta senttiä!

Tästä siis lähtee. Omaksi motivaatioksi.